En annan tanke.

Inatt har kanske varit den jobbigaste natten av dem alla. Sandro är sjuk och sover en kvart i taget, vaknar och gråter... Inte alltid lätt det här med tålamod.

Hur som helst.
Toaletter.
På många toaletter så finns det en stor och en liten spolningsknapp. Men aldrig har någon förklarat när man använder vilken. Båda är logiska till båda.
1. Den stora knappen används när man har gjort nummer ett. Det gör man oftast och då är den stora knappen den som är mest logisk.
2. Den stora knappen används när man har gjort nummer två. Det är då man behöver spola mest och då använder man den stora knappen.
Jag har testat mig fram, men tycker inte att det är någon större skillnad på dem, men nog måste det vara en skillnad. När jag har varit någon annanstans än hemma har det bara kännts dumt att stå och spola flera gånger, så det har jag inte gjort.

Kommentarer
Postat av: Ann

Tror att när man spolar för nr 1 kallas det för "snålspolning". Vet inte säkert men jag liksom du har testat och inte märkt någon större skillnad. Det här är verkligen något att ta reda på, intressant.

2008-08-04 @ 19:11:21
URL: http://annramberg.blogg.se/
Postat av: Eva

Vi har sån toa.. Jag har testat.. På vår toa är det olika.. =)

2008-08-04 @ 20:46:41
URL: http://www.eva-andersson.blogspot.com
Postat av: Eva

Vi har en sån toa.. Där är det skillnad.. Jag har provat.. ;)

2008-08-04 @ 20:47:28
URL: http://www.eva-andersson.blogspot.com
Postat av: Eva

På vår toa används den lilla knappen när man gjort nummer 1 (sk "snålspolning) och den stora när man gjort nummer 2, dvs kommer mer vatten.. Du kan få komma hit o studera.. ;)



Jo tack det har vart en bra med massa gratulationer från flera oväntade håll dessutom, sånt är alltid trevligt. Hade ju iofs vart trevligt med sol, men vad gör man.. Nu kan man sitta inne o titta på film utan att få dåligt samvete utan att man "måste" vara ute! =)

2008-08-04 @ 22:47:33
URL: http://www.eva-andersson.blogspot.com
Postat av: J

Håller med totalt. Jag använder alltid båda knapparna, dels för att sejfa med maximalt vattenflöde, och dels för att protestera mot toaransonering i det enda landet på jorden som inte behöver det.

2008-08-05 @ 10:05:04
URL: http://kreftans.blogg.se/
Postat av: ann r

Tror att den lilla är för nr 1 och den stora för nr 2. Det låter mest logiskt i alla fall å eftersom jag inte märker ngn större skillnad är jag inte helt säker.

2008-08-05 @ 17:24:47
URL: http://annramberg.blogg.se/
Postat av: ann r

Jo visst har jag en annan blogg för ändamålet, men det var inte riktigt meningen att hon skulle vara med när jag började skriva. Det bara vart så.

2008-08-06 @ 08:38:07
URL: http://annramberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0